kafinfo КАФЕДРА ІНФОРМАТИКИ

Міністерство освіти і науки України

Харківський національний педагогічний університет імені Г.С.Сковороди

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти»

Львівський національний університет імені Івана Франка

mon baner Gerb_HNPU lviv

ІІI Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених

Інноваційні педагогічні технології в цифровій школі

У рамках Днів науки на базі кафедри інформатики фізико-математичного факультету Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди 13-14 травня 2021 року пройшла ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених «Інноваційні педагогічні технології в цифровій школі» (програма конференції, збірник тез). У роботі Конференції взяли участь  понад 100 доповідачів, серед яких як представники нашого університету, так і понад десять освітніх закладів України зокрема, ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти”, Українська військово-медична академія, Львівський національний університет імені Івана Франка, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» та ін.

З вітальним словом до учасників конференції звернулись: Голова оргкомітету конференції, проректор з наукової, інноваційної і міжнародної діяльності ХНПУ імені Г. С. Сковороди, д.ф.н., професор Бережна С. В.; завідувач кафедри початкової та дошкільної освіти ЛНУ імені Івана Франка, д.п.н., професор Мачинська Н. І.; декан фізико-математичного факультету ХНПУ імені Г. С. Сковороди, д.п.н., професор Пономарьова Н.О. У рамках пленарного засідання відбулося відкриття та віртуальна екскурсія до Музею історії науки фізико-математичного факультету ХНПУ імені Г. С. Сковороди, мета якого – створення освітньо-розвивального середовища з фізико-математичної та інформатичної наук для здобувачів освіти усіх рівнів.

На конференції було висвітлено питання перспектив розвитку освіти в цифровому суспільстві, обговорювалися проблеми інновацій в освіті, а також новітні тенденції природничо-математичної освіти, актуальні питання використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчанні школярів.

Дякуємо всім учасникам за плідну роботу та бажаємо всім нових творчих злетів!

4_132-min