kafinfo КАФЕДРА ІНФОРМАТИКИ

Foto_trening_sayt16 квітня на кафедрі було проведено тренінг «Онляндія - безпека дітей в Інтернет». Ця програма реалізується за спільної ініціативи Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті: Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерства освіти і науки України, Програми Microsoft "Партнерство в навчанні", соціально відповідальних комерційних структур, неурядових організацій, з підтримкою громадсько-соціальних діячів.

У тренінгу взяли участь вчителі інформатики міських шкіл та  студенти третього і четвертого курсів фізико-математичного  факультету. Проводили тренінг сертифіковані тренери - доценти кафедри Олефіренко Н.В. та Ольховський Є.О. На відміну від тренінгу для школярів та студентів, заняття з вчителями було спрямоване на ознайомлення з методикою проведення подібних тренінгів.

Вчителі із задоволенням брали участь у всіх запропонованих ігрових вправах, активно обговорювали дискусійні питання та пропонували власні шляхи вирішення проблемних завдань.

Усі учасники тренінгу отримали сертифікати тренерів та подарунки від програм «Оn-ляндія. Безпека дітей в Інтернеті» та Microsoft «Партнерство в навчанні».

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить