kafinfo КАФЕДРА ІНФОРМАТИКИ

23 грудня в залі ХНАТОБу відбулась ХVI традиційна церемонія вручення стипендій Фонду підтримки молодих дарувань. Фонд був створений 16 років тому з ініціативи Харківського міського голови Євгена Кушнарьова, який став його першим президентом. Стипендію отримують найталановитіші молоді жителі Харкова, які проявили себе в різних сферах науки і мистецтва. Фонд підтримки молодих дарувань імені Є. Кушнарьова відіграє важливу роль у розвитку інтелектуального і творчого потенціалу харківської молоді.

На урочистій церемонії вручення стипендій почесну нагороду отримав Сергій Ножка - студент 4 курсу фізико-математичного факультету Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди. Найбільшим досягненням Сергія є перемога у Всеукраїнській студентській олімпіаді з інформатики у номінації "Економічні та гуманітарні науки".

У ході нагородження стипендіата були відзначені наукові керівники Сергія - кандидат технічних наук, доцент кафедри інформатики Колгатін Олександр Геннадійович і кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри інформатики Ольховський Євгеній Олександрович.

 

Nozhka_diplom_stipendiya

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить