kafinfo КАФЕДРА ІНФОРМАТИКИ
На кафедрі інформатики за ініціативи студентів організовано  проведення командного турніру з програмування  “Kafinfo Open”. Метою турніру  є залучити якомога більше здобувачів, в першу чергу, майбутніх учителів інформатики, до розв’язання олімпіадних завдань з програмування. Звичайно, радіємо кожному учаснику – і студентам-майбутнім учителям математики, і учасникам із Швеції, які теж долучилися до турніру.
Турнір проходить в три тури – осінній (Fall Round), зимовий (Winter Round) та весняний (Spring Round). Учасники самостійно поєднуються у команди, вибирають назву, час для розв’язання та відправлення задач. Для турніру було обрано нове середовище Kattis (https://open.kattis.com/) для надсилання рішень, яке забезпечує об’єктивність, швидкість та точність перевірки. Важливо, що кожний раунд завершується повним розбором  запропонованих  завдань, оглядом надісланих рішень та підходів.    Незважаючи на невеликий досвід турніру, він має свій стиль –  запрошення, логотип, сертифікат, телеграм-канал.
Кафедра інформатики дякує  ініціатору, натхненнику та дизайнеру турніру, здобувачеві 4 курсу спеціальності Середня освіта (Інформатика) Курганському Андрію та старшому викладачу кафедри інформатики Остапенко Людмилі Петрівні  за спільну роботу, а також всім студентам, які беруть участь у турнірі.

14.02
14.02-1
14.02-2
14.02-3
14.02-4