kafinfo КАФЕДРА ІНФОРМАТИКИ

Baner_abiturient_5_prichin

9 квітня на фізико-математичному факультеті пройшла зустріч з випускницею нашого університету,  фасилітаторка "Міжнародної програми розвитку дитини" (International Child Development Programme), кандидат педагогічних наук #Таісією Мукій.
Зустріч була присвячена освіті у Великобританії. Зокрема, цікаво було дізнатися про надзвичайну турботу державних соціальних служб про дітей дошкільного віку, їх сімейне виховання  та розвиток у садочках. Слухачі дізналися також  про організацію та проведення STEM занять  для учнів початкової школи, про широке застосування експериментальної та творчої діяльності для вивчення математики та природознавства. Крім того, обговорили багато питань щодо шляхів підтримки мотивації учнів до навчання. Цікавість викликали й питання організації освітньої діяльності у старшій школі та коледжах. Зустріч виявилася змістовною, емоційно насиченою, яскравою і дуже щирою!
Велика вдячність пані Таісії за відверту розповідь, власний досвід і особисті враження! Дуже дякуємо за надзвичайно теплу зустріч і бажаємо пані Таісії успіхів та добробуту!
10.04-1
10.04-2
10.04-3